Business Hi-Tech

Haris Hanif a preluat conducerea companiei Orange Money

Haris Hanif a preluat conducerea companiei Orange Money

Autor: Ioana Nita, Adrian Seceleanu

11.08.2017, 00:05 1403

Serviciul Orange Money avea la finele lunii martie peste 40.000 de clienţi în România.

Orange România, subsidiara locală a grupului francez cu acelaşi nume, l-a recrutat pe Haris Hanif, manager cu o experienţă de circa 30 de ani în domeniul bancar, pe poziţia de CEO a companiei din grup Orange Money. El a preluat conducerea companiei de la Cristina-Oltea Cosniceru, care a fost numită director de operaţiuni în cadrul Orange România.

Haris Hanif a ocupat până acum funcţia de program director în cadrul subsidiarei locale a grupului Orange. El a fost recrutat de Orange în septembrie anul trecut, anterior el fiind managing director în cadrul Deloitte România timp de aproape 3 ani. Haris Hanif a lucrat de asemenea tot circa 3 ani în cadrul KPMG România de pe poziţia de managing director pentru divizia de consultanţă bancară. Înainte de a intra în industria de consultanţă de management, el a lucrat în domeniul bancar, poziţia care l-a adus în România fiind cea de country head pentru banca ABN Ambro. Anterior, el a ocupat diferite poziţii de management în cadrul grupului financiar american Citi Bank în subsidiarele acestuia din Cehia, Dubai şi Singapore, potrivit profilului lui Haris Hanif de pe reţeaua de soclializare professională LinkedIn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO