Business Hi-Tech

Hackerii Anonymous trec la atacuri informatice împotriva FBI şi a Departamentului de Justiţie după închiderea Megaupload.com

Hackerii Anonymous trec la atacuri informatice împotriva FBI şi a Departamentului de Justiţie după închiderea Megaupload.com

Autor: Mediafax

20.01.2012, 15:51 941

Site-ul de Internet al Departamentului american al Justiţiei şi cel al FBI au fost victimele unor atacuri informatice, vineri, după ce agenţii federali i-au arestat pe liderii Megaupload.com şi au închis acest site de sharing, relatează CNN, citat de Mediafax.

Ca răspuns la acţiunea FBI, gruparea de hackeri Anonymous a anunţat că va viza, în următoarele atacuri informatice, site-ul de Internet al Departametului de Justiţie şi pe cel al FBI.

"Noi, Anonymous, lansăm cel mai mare atac de până acum, împotriva paginilor de Internet ale administraţiei şi ale celor din industria muzicală", a scris grupul pe Twitter. "Credea FBI că va scăpa cu asta? Trebuiau să se aştepte la noi".

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Justiţie, a declarat că serverele de Internet "arată o creştere importantă a activităţii, rezultând o degradare a serviciilor".

"Departamentul încearcă să menţină site-ul funcţional în timp ce investighează originea activităţilor, fiind considerate activităţi maliţioase până când vom stabili cu exactitate punctul de plecare a acestora", a menţionat purtătorul de cuvânt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO