Business Hi-Tech

H Grup IT Expert: Recrutăm absolvenţi de facultăţi tehnice non IT pe care îi transformăm în programatori

Octavian Dobrescu, directorul general al H Group IT Expert
Recrutăm inclusiv studenţi în anii terminali. Salariul porneşte de la 500 euro net pe lună. Noi le oferim formare şi îi ghidăm în primii doi ani de carieră. După cei doi ani, salariul creşte peste 1.000 de euro net/lună.

Octavian Dobrescu, directorul general al H Group IT Expert Recrutăm inclusiv studenţi în anii terminali. Salariul porneşte de la 500 euro net pe lună. Noi le oferim formare şi îi ghidăm în primii doi ani de carieră. După cei doi ani, salariul creşte peste 1.000 de euro net/lună.

Autor: Ioana Nita

25.05.2015, 00:06 5970
H Grup IT Expert, subsidiara locală a grupului francez Hochberg Niquet (HN), specializat în dezvoltarea de aplicaţii software în regim outsourcing, recrutează în prezent absolvenţi de facultăţi cu profil tehnic, dar non IT-işti, pe care îi formează ca programatori în trei luni.
 
Aceasta este soluţia găsită de companie în condiţiile în care în prezent cererea de pe piaţa locală pentru forţă de muncă specializată în IT a crescut spectaculos în ultimii ani ca urmare a intrării pe plan local a tot mai mulţi giganţi IT din SUA – IBM, Oracle, Microsoft, HP, Xe­rox etc. care au angajat mii de persoane. 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO