Business Hi-Tech

Guillaume Despagne, AriadNext: Planificăm să creştem volumul de procesare în centrul din Iaşi şi intenţionăm să angajăm 100 de persoane în următoarele luni. Compania franceză are activităţi în patru ţări - Franţa, Spania, Polonia şi România – şi înregistrează peste 120 de angajaţi

Guillaume Despagne, preşedinte cofondator AriadNext: Centrul de procesare manuală din România ne va permite să răspundem la mai multe solicitări din toată Europa.

Guillaume Despagne, preşedinte cofondator AriadNext: Centrul de procesare manuală din România ne va permite să răspundem la mai multe solicitări din toată Europa.

Autor: Alexandra Cepăreanu

27.01.2021, 19:45 248

Compania franceză AriadNext, furnizor european de soluţii pentru identitate digitală, controlul identităţii, securitatea documentelor şi semnături digitale, care a deschis în luna octombrie a anului trecut un sediu în Iaşi în cadrul căruia lucrează în prezent opt persoane, are în plan să angajeze 100 de specialişti IT pentru a face faţă cererii.

„Activitatea biroului din Iaşi este în principal verificarea manuală a documentelor de identitate. Acest centru ne permite să oferim o soluţie hibridă complementară soluţiilor de verificare automată a identităţii. Planificăm să creştem considerabil volumul de procesare în cursul anului 2021 şi intenţionăm să angajăm aproximativ 100 de persoane în următoarele luni pentru a satisface cererea“, a spus pentru ZF Guillaume Despagne, preşe­dinte şi cofondator al AriadNext.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO