LIVE: VIDEOCONFERINŢA ZF/ BRD, SUD & SUD – VEST: TABLA FINANŢĂRILOR 2021. Un ghid pentru IMM-uri în universul programelor cu fonduri europene şi naţionale
Business Hi-Tech

Grupul Vodafone va investi 20 mil. euro în dezvoltarea competenţelor digitale în proiecte din mai multe ţări, inclusiv România

Grupul britanic Vodafone, unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicaţii, a anunţat proiectul unei investiţii de 20 de milioane de euro, derulată prin Fundaţia Vodafone, pentru a extinde abilităţile digitale şi programele educaţionale ale Fundaţiei, finanţând iniţiative locale în mai multe ţări, printre care şi România, care ar putea fi accesate de 16 milioane de cursanţi, până în 2025. Programele, derulate în parteneriat cu organizaţii de caritate şi ONG-uri, vor permite oamenilor să-şi dezvolte cunoştinţele şi abilităţile de utilizare a tehnologiilor digitale, obiectivul fiind acela  de a ajunge la milioane de elevi din ciclurile primare şi gimnaziale, la persoane care nu sunt cuprinse în programe de educaţie sau formare, la persoane aflate în şomaj şi la persoane în vârstă.

„Rămânem angajaţi, într-o lume din ce în ce mai digitalizată, să construim societăţi digitale incluzive, în care nimeni să nu fie lăsat în urmă, ceea ce contează acum mai mult ca oricând, întrucât societatea îşi propune să se reconstruiască într-o formă mai bună după impactul avut de pandemia COVID-19”, a declarat Nick Read, CEO al Vodafone Group. Investiţia de 20 de milioane de euro va fi eşalonată pe următorii cinci ani. Aceasta se adaugă donaţiilor în natură ale Vodafone Group, estimate la 150 de milioane de euro, pentru o serie de iniţiative legate de COVID-19 şi unei investiţii de 10 milioane de euro a Fundaţiei Vodafone în perioada de urgenţă a pandemiei de COVID-19 în 2020.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.