Business Hi-Tech

Greseli platite cu demisia de oficiali ai OTE

16.08.2004, 00:00 13

Un inalt oficial al companiei elene de telecomunicatii OTE a demisionat, duminica, dupa o pana de curent care a privat centrul si nordul Greciei de imagini de la Jocurile Olimpice din Atena timp de peste o ora, informeaza presa internationala.
Pana de curent s-a produs simbata, la ora locala 13.15, la o unitate OTE din Pelagia, care distribuia in regiunea respectiva semnalul televiziunii publice Ert (canalul oficial al Jocurilor Olimpice).
Defectiunea a fost reparata la ora locala 14.20, conform OTE, care a precizat ca aceasta nu a avut consecinte decit asupra "retelei locale care transmite semnalul in Grecia".
Conform unui comunicat separat al companiei, directorul departamentului tehnic al OTE, al carui nume nu este precizat, si-a prezentat demisia cu ocazia unei reuniuni extraordinare intre reprezentantii OTE si cei ai Ministerului Transporturilor si Comunicatiilor.
Joi, doi responsabili ai canalului Ert au demisionat in urma producerii unei defectiuni tehnice care i-a privat timp de 20 de minute pe telespectatorii greci de imagini de la meciul Grecia-Coreea de Sud din cadrul turneului olimpic masculin de fotbal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO