Business Hi-Tech

Grecii de la SoftOne au promovat-o pe Alexandra Lucescu director de operaţiuni pentru subsidiara din România

Grecii de la SoftOne au promovat-o pe Alexandra Lucescu...

Autor: Cristina Bellu

10.11.2020, 15:04 325

Furnizorul elen de soluţii software SoftOne a promovat-o pe Alexandra Lucescu în funcţia de director de operaţiuni pentru subsidiara din România, poziţie din care va gestiona activitatea companiei în următoarea etapă de dezvoltare, coordonând întreaga echipă a filialei locale conform strategiei şi viziunii grupului.

Alexandra Lucescu s-a alăturat echipei SoftOne România în urmă cu patru ani, deţinând anterior funcţia de director comercial. În acest rol a coordonat activitatea comercială a SoftOne, ceea ce s-a reflectat în dublarea cifrei de afaceri în ultimii doi ani, potrivit datelor transmise de oficialii companiei.

„Strategia SoftOne nu a fost niciodată mai potrivită ca acum, întrucât companiile româneşti realizează că transformarea afacerilor este necesară pentru creşterea businessurilor”, spune Alexandra Lucescu.

SoftOne este prezentă pe piaţa locală de peste şapte ani. Grupul SoftOne are peste 300 de angajaţi şi o reţea formată din mai mult de 600 de parteneri, deservind peste 47.000 de clienţi în patru ţări (Grecia, Cipru, Bulgaria şi România). Având o experienţă îndelungată în dezvoltarea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluţii Cloud şi Enterprise Mobility de ultimă generaţie, asigurând transformarea digitală companiilor de talie mică, medie, cât şi organizaţiilor mari.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO