Business Hi-Tech

Google a lansat în sfârşit o versiune stabilă de Chrome pentru Windows pe 64 de biţi

Google a lansat în sfârşit o versiune stabilă de...

Autor: Dorian Prodan

27.08.2014, 12:34 788

La începutul lunii iunie, Google a anunţat că browser-ul Chrome pentru Windows va face saltul la o arhitectură software pe 64 de biţi şi a promis îmbunătăţiri de stabilitate, performanţă şi securitate. Urmând ciclul obişnuit de dezvoltare, Google Chrome a ajuns la versiunea cu numărul 37, iar aceasta este şi prima care este oferită şi într-o variantă x86-64.

Cea mai importantă noutate adusă de noua versiune a popularului browser Chrome este suportul pentru motorul de procesare şi prezentare DirectWrite din Windows. Până acum, Google Chrome a folosit vechiul motor GDI, iar calitatea fonturilor afişate în paginile Web a fost inferioară celei oferite de Internet Explorer, Mozilla Firefox sau de versiunile sale pentru Linux şi OS X. Începând cu noua versiune 37, utilizatorii care folosesc Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8 se pot bucura de un mod de afişare vectorial modern.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO