Business Hi-Tech

Google a actualizat sistemul de operare Android la versiunea 5.0.1

Google a actualizat sistemul de operare Android la...

Autor: Dorian Prodan

03.12.2014, 11:28 971

Prima noastră experienţa cu versiunea finală a noului Android 5.0 Lollipop a fost în general pozitivă, însă există şi utilizatori care nu au fost prea mulţumiţi după ce şi-au actualizat terminalele Nexus la cea mai proaspătă versiune a platformei software Google. O parte dintre aceste probleme vor fi rezolvate în zilele următoare, Google lansând după două săptămâni actualizarea Android 5.0.1.

Google nu oferă încă o listă completă a schimbările operate în cadrul codului-sursă Android, în acest moment remarcându-se două schimbări. Prima dintre acestea vizează formatarea accidentală a telefonului, o problemă rară dar extrem de deranjantă care se putea manifesta în anumite condiţii. De exemplu, Android 5.0 interpretează simpla atingere a ecranului ca pe o încercare de deblocare a telefonul cu ajutorul Pattern Lock, iar activarea ecranului în buzunar putea duce rapid la atingerea numărului maxim de încercări permise şi la formatarea telefonului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO