Business Hi-Tech

Global Database, agregator al datelor companiilor publice şi private fondat de doi români în 2015, vrea să obţină o finanţare de 1,4 milioane de euro pentru dezvoltarea afacerii şi are în plan deschiderea unor birouri de vânzări în Marea Britanie, SUA şi Singapore

Global Database, agregator al datelor companiilor publice...

Autor: Roxana Rosu

26.08.2021, 13:55 723

Global Database, agregator al datelor companiilor publice şi private fondat de doi români în 2015, vrea să obţină o finanţare de 1,4 milioane de euro pentru dezvoltarea soluţiei, nvestiţii în marketing şi pentru a angaja specialişti în vânzări pentru SUA şi Marea Britanie, compania urmând să vândă până la 10% din acţiuni pe platforma de crowdfunding SeedBlink.

Compania a fost creată în 2015 de către Nicolae Buldumac, specialist cu zece ani de experienţă în vânzări şi marketing în Marea Britanie şi Vitalie Aremescu, specialist cu 13 ani de experienţă în IT în Republica Moldova.

Cei doi au lansat Global Database cu intenţia de a crea cea mai mare bază de date despre companii publice şi private din întreaga lume astfel încât companiile să aibă informaţiile necesare pentru a atrage clienţi, pentru a minimiza riscurile dar şi pentru analize şi decizii. 

Campania de finanţare a început astăzi, 26 august, runda fiind susţinută de doi investitori privaţi cu experienţă în IT.

Compania urmează să vândă un pachet de până la 10% din acţiuni fiind evaluată astfel la 17 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO