Business Hi-Tech

Ghiman, Telekom România: Utilizatorii preferă să consume entertainment mobil. „Ceea ce se va întâmpla este că utilizatorii se vor bucura de mai multe servicii în preţurile pe care le plătesc deja”

Ghiman, Telekom România: Utilizatorii preferă să...
16.10.2016, 15:34 606

”Un alt trend este acela că au început să înţeleagă faptul că avem o infrastructură foarte bună în România, dar avem nevoie de nişte aplicaţii tehnice care să îi ajute să o folosească la adevărata capacitate", spune el.

Reprezentantul Telekom apreciază câ, în ciuda comunicării tot mai agresive a tuturor jucătorilor, piaţa de profil a atins un nivel sub care nu mai poate să scadă. ”Ceea ce se va întâmpla este că utilizatorii se vor bucura de mai multe servicii în preţurile pe care le plătesc deja”.

În opinia lui Ovidiu Ghiman, piaţa are nevoie de educaţie în sensul de a înţelege că orice conţinut trebuie să fie plătit. ”Dacă ne dorim să avem acces online de pe mobil la tot conţinutul disponibil în acest moment, trebuie să alegem o formă de monetizare a lui. Este un proces pe care trebuie să îl desfăşoare toţi operatorii, aşa cum a făcut Netflix. Avem nevoie de un model de business sustenabil”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO