Business Hi-Tech

Gersim, cel mai mare distribuitor de mobile, l-a recrutat pe fostul şef al Acer România, Bogdan Iftemie

Bogdan Iftemie, directorul de vânzări al Gersim Impex

Este ceva diferit să vorbeşti cu proprietarul, să decizi ceva şi apoi imediat chiar să te apuci de treabă. Nu este ca la multinaţională, să stai să dai explicaţii la 50 de manageri în 50 de conference call-uri şi după trei luni să nu faci nimic.

Bogdan Iftemie, directorul de vânzări al Gersim Impex Este ceva diferit să vorbeşti cu proprietarul, să decizi ceva şi apoi imediat chiar să te apuci de treabă. Nu este ca la multinaţională, să stai să dai explicaţii la 50 de manageri în 50 de conference call-uri şi după trei luni să nu faci nimic.

Autor: Adrian Seceleanu

02.09.2015, 00:08 1171

Iftemie, care în ultimul an s-a concentrat pe propriul business de consultanţă şi coaching, a preluat la 1 septembrie funcţia de director de vânzări într-un business de 200 de milioane de euro, de cinci ori mai mare decât cel înregistrat de Acer în cel mai bun an al său pe plan local.

Bogdan Iftemie, unul dintre cei mai cunoscuţi manageri de pe piaţa locală de IT, care a fost timp de nouă ani, până în august 2014, directorul de vânzări al producătorului taiwanez de PC-uri Acer în România, a preluat de la 1 septembrie aceeaşi funcţie în cadrul companiei locale Gersim Impex, cel mai mare distribuitor de telefoane mobile şi tablete.

„Am luat-o ca pe o provocare. Eu la Acer am ajuns la aproape 40 de milioane de euro în anul 2008. Acum la Gersim businessul este la 200 de milioane de euro, este dintr-o altă categorie, este o provocare să gestionez un business de cinci ori mare“, a declarat pentru ZF Bogdan Iftemie.

Unul dintre proiectele pe care Bogdan Iftemie îl va gestiona din noua poziţie va fi cel de extindere a afacerilor companiei către zona de IT. „Avem un proiect pe zona de diversificare a businessului, de a ataca şi zona de IT unde eu am experienţă. Aceasta este una dintre direcţiile mari de acţiune“, a adăugat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO