Business Hi-Tech

Galaxy S6 ar putea avea probleme cu supraîncălzirea, determinând folosirea unui procesor mai slab

Galaxy S6 ar putea avea probleme cu supraîncălzirea,...

Autor: Aurelian Mihai

15.01.2015, 20:41 1005

Potrivit unor dezvăluiri făcute de surse apropriate companiei sud-coreene, Samsung întâmpină probleme ce ar putea determina amânarea lansării viitorului său top de gamă smartphone, Galaxy 6.

Conform planului actual, Galaxy S6 este pregătit în două versiuni distincte, motorizate de chipsetul Snapdragon 810 sau un nou reprezentant al serie Exynos. Iniţial, până la 90% din volumul producţiei va folosi chipsetul dezvoltat de Samsung, alternativa mai performantă furnizată de Qualcomm fiind rezervată unui lot restrâns de produse trimise unor pieţe de desfacere privilegiate.

Însă din păcate versiunea actuală a chipsetului Snapdragon 810 se arată mai problematică decât era anticipat, mai mulţi producători raportând probleme cu supraîncălzirea, cauzând degradarea temporară a performanţelor atunci când voltajul folosit pentru alimentarea nucleului de tip SOC atinge un anumit nivel.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO