Business Hi-Tech

Gadget-ul zilei: www.siemens-mobile.com

16.12.2003, 00:00 14



Noul Siemens C60 a ajuns si in Romania





Divizia producatoare de telefoane mobile a companiei germane Siemens a lansat ieri pe piata romaneasca un nou model de celular, C60, in parteneriat cu Orange Romania.



Cu acest telefon, Siemens Mobile se adreseaza in general utilizatorilor cu varste cuprinse intre 30 si 50 de ani, media fiind de 39 de ani, si venituri din categoria celor mici si medii. Reprezentantii companiei sustin ca telefonul este usor de utilizat si acesta ar fi motivul pentru care s-a ales segmentul de utilizatori respectiv.



C60 are ecran cu peste 4000 de culori, camera foto atasabila care se vinde o data cu telefonul, in acelasi pachet, si poate trimite mesaje multimedia. La Orange se vinde cu abonament la pretul de 99 de dolari.



Siemens pretinde ca a ajuns in acest an sa castige aproximativ 12-15% din piata autohtona a telefoanelor mobile. In Germania, Siemens C60 a fost lansat in urma cu o luna si jumatate.



www.siemens-mobile.com

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO