Business Hi-Tech

Furnizorul local de software Tellence va recruta 40 de oameni după un parteneriat cu israelienii de la DriveNets

Furnizorul local de software Tellence va recruta 40 de...

Autor: Adrian Seceleanu

24.09.2019, 00:00 574

Furnizorul local de software Tellence Technologies, cu afaceri de 27,4 mil. lei şi un număr mediu de 133 de angajaţi în 2018, va recruta până la finele acestui an încă 40 de oameni, după ce compania a semnat un parteneriat cu producătorul israelian de soft de reţea DriveNets pentru deschiderea unui centru de cercetare - dezvoltare în software în România.

„Vom recruta noi angajaţi: 40 până la sfârşitul anului 2019, 100 până la sfârşitul anului 2020. Tellence Technologies va investi în deschiderea şi operarea centrului dedicat nevoilor DriveNets“, a precizat pentru ZF Leo Radu, cofondator al Tellence. Tellence, care estimează pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri de 25%, are în plan să deschidă un nou centru în România „probabil în Iaşi“, conform lui Radu.

„Am ales să construim un centru de excelenţă în Bucureşti împreună cu Tellence Technologies, pentru a folosi experienţa lor în domeniu şi a creşte timpul de răspuns la cererile fără precedent ale pieţei în domeniul serviciilor de date care se bazează pe tehnologia 5G“, a declarat Ido Susan, CEO şi cofondator al DriveNets. Compania israeliană a primit recent o finanţare de tip seria A în valoare de 117 milioane dolari. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO