Business Hi-Tech

Furnizorul brazilian de servicii IT Stefanini: Anul acesta ajungem la 1.800 de angajaţi în România

Autor: Ioana Nita

19.04.2017, 00:07 1989

Furnizorul brazilian de servicii IT Stefainini IT Solutions, cu afaceri de un miliard de dolari la nivel global, are în plan să-şi crească numărul de angajaţi de pe plan local cu încă 200-300 de persoane anul acesta, urmând să ajungă astfel la o echipă de aproape 1.800 de persoane în România.

„În prezent avem peste 100 de po­zi­ţii deschise în centrele din România. Ne aşteptăm ca la finalul aestui an să ajungem la circa 1.700-1.800 angajaţi în total pe plan local“, a declarat Marco Stefanini, fonda­torul şi preşedintele Stefanini IT Solutions, în cadrul unei vizite în România. Compa­nia, prezentă pe piaţa locală din 2010, a ajuns anul trecut la afaceri de peste 35 milioane de euro şi la o echipă de aproa­pe 1.500 de persoa­ne în cele trei centre lo­cale din Bucureşti, Sibiu şi Târgu-Mureş.

România reprezintă hub-ul companiei bra­ziliene pentru livrarea serviciilor IT în Europa, centrul local coordonând şi birourile din Polonia şi Moldova. Astfel, atât din punctul de vedere al veni­tu­rilor generate, cât şi al nu­mă­rului de angajaţi, hub-ul Stefanini din Ro­mânia este cel mai mare din Europa.

La nivel global, Ste­fanini are peste 24.000 de angajaţi, fiind prezent în peste 39 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO