Business Hi-Tech

Furnizorul belgian de soluţii IT Cegeka a încheiat anul cu afaceri de 33 milioane de euro în România, în creştere cu 15.6%, şi vrea să recruteze 200 de angajaţi noi în 2021

Furnizorul belgian de soluţii IT Cegeka a încheiat anul...

Autor: Roxana Rosu

12.05.2021, 11:04 248

Furnizorul belgian de soluţii IT Cegeka a încheiat anul cu o cifră de afaceri în valoare de aproximativ 33,2 milioane de euro în România, cu 15.6% mai mare decât în 2019, şi a depăşit pragul de 600 de angajaţi în plan local.

În 2021, compania are în plan extinderea echipei cu aproximativ 200 de angajaţi noi.

Cele mai mari proiecte realizate anul trecut de Cegeka România au fost pentru companii şi business-uri din industria financiar-bancară, asigurărilor, retail, logistică.

„2020 ne-a testat tuturor limitele – atât ale organizaţiei, cât şi ale clienţilor - şi ne-a remodelat, rezultatul fiind o versiune a noastră îmbunătăţită. Principala noastră prioritate a fost comunicarea – atât pe plan intern, cât şi cu clienţii. Am observat că şi la noi, la fel ca în alte industrii, s-a resimţit o accelerare puternică a iniţiativelor de transformare digitală, motivată de dorinţa de a rămâne în contact cât mai strâns cu clienţii şi piaţa. Datorită acestei cereri ridicate, am putut demara o serie de noi proiecte, dar şi prelungirea colaborărilor deja existente şi anticipăm ca această tendinţă să continue”, spune Lucian Butnaru, Country Director, Cegeka România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO