Business Hi-Tech

Fondul Catalyst România II a finanţat SeedBlink cu 1,2 milioane de euro. Plaforma de crowdfunding vrea să se extindă pe alte pieţe din UE

Fondul Catalyst România II a finanţat SeedBlink cu 1,2...

Autor: Roxana Rosu

08.07.2021, 10:36 335

Catalyst România Fund II, unul dintre cele mai importante fonduri de tip venture capital din regiune, a participat cu o finanţare de 1,2 milioane euro, ca lead investor, la runda serie A demarată de SeedBlink la finalul lunii mai.

Platforma de crowdfunding pentru startup-uri de tehnologie a obţinut deja 1,1 milioane euro prin equity crowd-investing, la sfârşitul lunii mai. Restul finanţării au provenit de la Catalyst România Fund II şi alţi investitori instituţionali.

Tranzacţia a fost asistată de firma de avocatură Stratulat Albulescu. 

“SeedBlink are potenţialul de a îndepărta barierele tradiţionale ale procesului de finanţare, atât pentru investitori, cât şi pentru start-up-urile de tehnologie din întreaga Europă. Creşterea platformei şi a pieţelor adresate va deschide oportunitatea pentru mai mulţi participanţi, atât fondatori cât şi investitori retail, să beneficieze de această democratizare”, afirmă Marius Ghenea, Managing Partner Catalyst România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO