Business Hi-Tech

Flyer, prima tabletă a HTC, se vinde acum şi în România

Flyer, prima tabletă a HTC, se vinde acum şi în România

Autor: Ştefan Vrabie

16.05.2011, 23:58 1130

HTC, al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri dinAsia, a lansat pe piaţa locală prima sa tabletă PC, HTC Flyer, cupreţuri începând de la 499 de euro.

Noua tabletă are un ecran tactil de 7 inchi, un procesor de 1,5GHz, antenă internă GPS, senzori de lumină ambientală, busolădigitală, o cameră de 5 megapixeli în spate şi una de 3 în faţă cepoate fi folosită pentru apeluri video, iar conectivitatea se faceprin Bluetooth 3.0, Wi-Fi sau Micro-USB. "Am primit reacţiipozitive la adresa HTC Flyer încă de la prezentarea acestuia înluna februarie şi suntem încântaţi să îl facem disponibil pe toatepieţele importante din zona EMEA, printre care şi România", adeclarat Florian Seiche, preşedinte al HTC EMEA, precizând cătableta va fi disponibilă în două variante.

Varianta de HTC Flyer cu suport pentru 3G şi Wi-Fi are o memoriede stocare de 32 GB, care poate fi extinsă printr-un card microSDcu până la 32 GB, şi va avea un preţ de vânzare de 649 de euro. O adoua variantă va fi disponibilă pentru 499 de euro şi areconectivitate Wi-Fi şi memorie de 16 GB cu posibilitate deextindere. Ambele versiuni vor include HTC Flyer Magic Pen,compatibil cu tehnologia HTC Scribe, o alternativă la interacţiuneatactilă.

HTC Scribe este o tehnologie nouă care simplifică modul depreluare a notiţelor, de semnare a contractelor, desenarea sauchiar scrierea pe o fotografie sau pe o pagină web.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO