Business Hi-Tech

Florin Stoian, fondator, Milluu: Partea de închirieri se va dubla în următorii 3-5 ani pe partea de cereri de apartamente. O soluţie ca a noastră vine să digitalizeze şi să-i ajute pe oameni să închirieze o cameră într-un apartament în câteva minute

Videoconferinţa ZF IT Generation

Florin Stoian, fondator, Milluu: Partea de închirieri se...

Autor: Ştefan Stan

29.04.2020, 12:26 364

Digitalizarea face parte din viaţa noastră, indiferent că vorbim de startup sau companii mari, cu toţii realizăm că nu putem fără tehnologie. Dacă ne gândeam până acum la tehnologie ca ceva care ne poate îmbunătăţi viaţa, acum ne dăm seama că este vitală, esenţială proceselor zilnice, necesară vieţii cotodiene, a declarat Florin Stoian, fondator, Milluu, în cadrul videoconferinţei ZF IT Generation. 

”Ne-am dorit de la început să digitalizăm procesele de business, iar criza prin care trecem ne-a făcut să înţelegem cât de mult avem nevoie de digitalizare în procesele noastre de zi cu zi, a mânca, a găsi o locuinţă.” 

Ce a mai declarat: 

Dacă în această perioadă ne este interzis să ne mişcăm, am încercat să susţinem medicii, am lansat o campanie să oferim locuinţele listate la noi în platformă medicilor care au nevoie de locuinţe provizorii, pentru a depăşi această criză.

În toamnă vor fi reguli noi, sute de mii de studenţi vor avea nevoie să îşi găsească spaţii de locuit, în condiţiile în care nu vor putea sta la cămin mai mulţi în camere.

O soluţie ca a noastră vine să digitalizeze şi să-i ajute pe oameni să închirieze o cameră într-un apartament în câteva minute.

Aceste momente ne fac încă o dată să ne dăm seama că schimbarea este evidentă, este necesară şi imperativă în perioada în care urmează.

Partea de închirieri de apartamente se va dubla în următorii 3-5 ani pe partea de cereri de apartamente.

Din orice criză au ieşit lucruri bune. Aceste crize prin care trecem vin şi ne educă, aduc o nouă abordare, un nou aer asupra lucrurilor pe care le ştiam şi cum le făceam până acum.

Marii jucători vor trebui să se schimbe, tehnologia nu poate stagna, noi toţi avem nevoie să evoluăm. Noi nu doar digitalizăm tot procesul de închrierere, dar oferim procese de a manageuii aceste procese.

Noi ne programasem să lansăm aplicaţia Miluu şi în alte oraşe în afara Bucureştiului în toamna acestui an. Fiind o cerere foarte mare, am fost nevoiţi să lansăm aplicaţia şi în alte 5 oraşe deja: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa şi Braşov, atât pentru medici, cât şi pentru chiriaşi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO