Business Hi-Tech

Florin Popa, director business to business, Orange România: Discuţiile cu majoritatea clienţilor sunt în zona de securitate cibernetică şi au început să se materializeze mai repede, indiferent că vorbim de companii mai mici sau mai mari

ZF Digital Summit 2021

Florin Popa, director business to business, Orange...

Autor: Alexandra Cepăreanu

11.11.2021, 11:23 118

În urma contextului pandemic, antreprenori mici, medii şi mari au înţeles că fără tehnologie nu pot avansa şi nu îşi pot creşte businessurile, astfel că discuţiile legate de teme de digitalizare şi securitate cibernetică au început să se materializeze mai repede, a spus Florin Popa, director business to business, Orange România, în cadrul videoconferinţei ZF Digital Summit 2021.

„Ce s-a schimbat anul acesta este faptul că efortul de educare al pieţei începe să dea roade, în sensul în care discuţiile cu clienţii au început să se materializeze mai repede indiferent că vorbim de clienţi mai mici sau mai mari. Toţi clienţii înţeleg că trebuie să protejeze resursele informatice pe care le au şi să îşi protejeze clienţii lor, iar discuţiile despre soluţii de securitate cibernetică sunt în mod curent cu toţi clienţii indiferent de mărimea companiei. Partea de resurse de computing şi infrastructură este iar o temă de discuţie, pentru că ai nevoie pentru a creşte, iar tehnologiile de cloud pe care le folosim azi ne pot ajuta”, a mai spus Florin Popa.

El a adăugat că zona de cloud a înregistrat o creştere de circa 30%, ceea ce reconfirmă tredurile care au început anul trecut, în urma pandemiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO