Business Hi-Tech

Floria.ro: De Valentine's Day ne aşteptăm la o creştere a comenzilor de minimum 20%

Floria.ro: De Valentine's Day ne aşteptăm la o...

Autor: Ioana Nita

11.02.2020, 00:00 77

Floria.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de flori din România, mizează anul acesta pe o creştere de minimum 20% a comenzilor de Valentine's Day, comparativ cu 2019, numărul de livrări urmând să ajungă astfel până la 1.800 pe 14 februarie.

„În 2019, pentru 14 februarie au fost plasate peste 1.500 de comenzi pe Floria.ro, însumând peste 32.000 de flori, iar în ultimii 5 ani comenzile au crescut ca volum  de aproximativ 6 ori, iar ca valoare de şapte ori. Multe comenzi se înregistrează online inclusiv pe 14 februarie, datorită serviciului de livrare în două ore, în toată ţara”, a declarat Marina Popescu, directorul general al Floria.ro. Anul trecut, cea mai mare comandă plasată pe Floria.ro s-a ridicat la aproape 4.000 lei pentru aranjamentul “Casa plină de flori” care cuprinde 301 trandafiri.

“De Valentine's Day comanda medie creşte uşor faţă de restul anului, fiind momentul în care se plasează cele mai mari comenzi”, a completat ea. Cea mai populară alegere de Valentine's Day rămâne buchetul de trandafiri roşii, însă un număr tot mai mare de clienţi aleg şi buchetele de flori mixte. În ceea ce priveşte oraşele din care se fac cele mai multe comenzi de flori pentru ziua de 14 februarie, Capitala conduce detaşat în topul livrărilor, următoarele oraşele fiind Iaşi, Constanţa, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO