Business Hi-Tech

Flamingo International si-a deschis filiala din Olanda

11.07.2001, 00:00 22



Compania Flamingo International a inaugurat la Alblasserdam in Olanda a sasea filiala in afara Romaniei si prima pe teritoriul Uniunii Europene, informeaza un comunicat al companiei.

Flamingo Computers Holland B.V. este detinut in totalitate de Flamingo International S.A., o companie cu capital integral romanesc privat.

Flamingo Computers Holland B.V. are sediul intr-o cladire independenta mixta cu spatii de birouri si depozitare, situata intr-un parc industrial din orasul Alblasserdam, amplasat la distante foarte mici fata de Rotterdam, Dordrecht sau alte localitati cu activitati logistice intense.

Country Manager Flamingo pentru Olanda este Bart van der Hoek care a lucrat pana de curand pentru unul dintre vendorii Flamingo si care a acceptat sa participe la dezvoltarea business-ului Flamingo in regiunea Benelux si pe aria de vanzari internationale.

"Cunosc firma Flamingo de aproximativ patru ani si am remarcat in acest interval o crestere impresionanta realizata pe niste baze cat se poate de solide. Cred ca si in continuare vom putea realiza ritmuri de crestere remarcabile de la an la an, mai ales cu noile perspective pe care Flamingo Computers Holland le deschide in celalalt capat al Europei.

Pentru perioada de inceput, vom incerca sa sprijinim business-ul est-european al Flamingo International printr-o eficientizare a consolidarii logistice realizate in Olanda. In etapa a doua ne vom adresa si in mod direct cu oferta noastra pietei locale", a declarat van der Hoek, cu ocazia deschiderii filialei.

Flamingo Computers Holland B.V. reprezinta o investitie initiala de cca. 200.000 de dolari, estimandu-se obtinerea unei cifre de afaceri de aproximativ patru milioane de dolari in primul an de activitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO