Business Hi-Tech

FireByte Games - primul dezvoltator de jocuri video din România care se listează la BVB ca să-şi finanţeze expansiunea. Listarea tehnică va fi precedată de un plasament privat care va începe în următoarele săptămâni

Ovidiu Stegaru, CEO FireByte: În momentul de faţă avem 25 de persoane cu care colaborăm şi ne dorim să ajungem la 100 până la finele anului 2021, cu o cifră de afaceri de 2,4 mil. euro.

Ovidiu Stegaru, CEO FireByte: În momentul de faţă avem 25 de persoane cu care colaborăm şi ne dorim să ajungem la 100 până la finele anului 2021, cu o cifră de afaceri de 2,4 mil. euro.

Autor: Ioana Nita

08.02.2021, 13:00 3221

Start-up-ul FireByte Games Cluj-Na­poca, specializat în dezvoltarea de jocuri video pentru dispozitive mobile, are în plan să strângă bani de la investitori şi să se listeze la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) pe piaţa AeRO în următoarele săptămâni pentru a-şi extinde echipa şi a începe expansiunea internaţională. Până acum echipa FireByte a dezvoltat opt jocuri proprii pentru mobil, având deja încheiate parteneriate cu unii dintre cei mai mari publisheri de jocuri video la nivel mondial.

„Pentru a putea să ne concentrăm pe calitatea produselor şi cerinţele partenerilor ca şi companie am hotărât să apelăm la un plasament privat urmând să ne listăm la BVB pe piaţa AeRO. Plasamentul privat şi listarea la bursă fac parte din strategia noastră de a obţine o creştere accelerată a echipelor de development de la 25 la 100 de persoane până la finele anului 2021. Prin listare, capitalul de imagine al companiei va creşte şi vor putea fi deschise noi oportunităţi de finanţare a unei dezvoltări accelerate a companiei. Listarea va fi una tehnică pe piaţa AeRO cu un termen de aproximativ 60 de zile de la închiderea plasamentului privat. Plasamentul privat va începe în următoarele săptămâni“, a declarat pentru ZF Ovidiu Stegaru, CEO-ul FireByte Games.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO