Business Hi-Tech

Facebook Messenger are 500 de milioane de utilizatori activi

Facebook Messenger are 500 de milioane de utilizatori activi

Autor: Cătălin Niţu

11.11.2014, 20:34 184

Decizia de a muta mesageria de pe Facebook din aplicaţia de mobil principală într-o aplicaţie separată nu a fost lăudată de utilizatori, însă cifrele oficiale spun că această mişcare a fost un succes. Mark Zuckerberg a dezvăluit într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri că aproximativ 500 de milioane de utilizatori folosesc Facebook Messenger pe mobil în fiecare lună.

CEO-ul gigantei reţele de socializare a recunoscut faptul că instalarea unei aplicaţii separate a fost o pretenţie destul de mare, însă decizia a fost făcută pentru a putea îmbunătăţi experienţa de utilizare a serviciului de mesagerie. Aparent Facebook consideră că fiecare funcţie ar trebui să fie separată în propria aplicaţie pentru a o putea executa mai bine.

Facebook a dezvăluit că în fiecare zi sunt transmite 10 miliarde de mesaje prin intermediul serviciului de mesagerie, însă acestea erau înainte ascunse în spatele unei aplicaţii complexe, cu multe tab-uri. Odată cu trecerea serviciului exclusiv în aplicaţia Messenger, mesajele transmise prin intermediul reţelei de socializare sunt la fel de uşor de accesat precum cele trimise prin alte servicii precum iMessage, Hangouts, WhatsApp sau Viber.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO