Business Hi-Tech

Facebook a trecut prin cea mai lungă pană tehnică din ultimii patru ani

Facebook a trecut prin cea mai lungă pană tehnică din...

Autor: Ştefan Stan

19.06.2014, 14:47 1327

Facebook a întâmpinat joi o serie de probleme tehnice care au generat cea mai mare întrerupe a site-ului din ultimii patru ani, care a împiedicat utilizatorii să acceseze reţelaua de socializare, atât de pe terminalele desktop cât şi de pe dispozitivele mobile, scrie Reuters.

În timpul în care site-ul Facebook a fost oprit, utilizatorii care încercau să acceseze platforma erau întâmpinaţi de mesajul ”Ne pare rău, ceva nu a mers cum trebuie”.

Cauza blocajului nu este încă ştiută, iar durata exactă este greu de determinat, însă problema a fot prezentă aproximativ o oră.

Defecţiunea s-a produs în jurul orei 08.00 GMT (11.00 ora României, n.r.), iar site-ul Facebook afişa o bandă albastră sub care apărea scris următorul mesaj: "Sorry, something went wrong" ("Ne pare rău, ceva nu a funcţionat corect").

Puţin mai jos era afişat textul "We're working on getting this fixed as soon as we can" ("Încercăm să reparăm această defecţiune cât mai repede posibil").

Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, are în prezent 1,3 miliarde de utilizatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO