Business Hi-Tech

Exploratist: Discutăm cu firme mari implementarea unei soluţii germane pentru comunicarea la distanţă cu angajaţii

Silviu Petran, managing partner Exploratist

Silviu Petran, managing partner Exploratist

Autor: Ioana Nita

26.03.2020, 17:07 187

Compania locală Exploratist, speciali­zată în furnizarea de servicii şi soluţii dedicate angajaţilor unei organizaţii, se află în prezent în discuţii cu o serie de firme mari din România pentru implementarea unei aplicaţii de comunicare internă cu salariaţii dezvoltată de compania germană Staffbase.

Aplicaţia, numită Staffbase Now, este baza soluţiilor oferite de compania ger­mană, aceasta funcţionând ca o platformă pentru comunicarea internă de criză, pentru contexte precum cel actual, în care foarte mulţi angajaţi lucrează de acasă pentru limitarea răspândirii epidemiei cu noul tip de coronavirus. 

Mai exact, prin intermediul Staffbase Now, angajaţii au acces la un canal de comunicare integrat, unde se informează şi pot adresa întrebări.

„Soluţia Staffbase este prezentă în discuţiile noastre cu clienţii de aproximativ doi ani. Până la momentul epidemiei cu COVID-19 a atras atenţia, în special, companiilor care au acoperire teritorială la nivel naţional, pentru că răspunde foarte bine nevoii de comunicare la distanţă cu angajaţii“, a declarat pentru ZF Silviu Petran, managing partner în cadrul Exploratist. El a adăugat că în prezent reprezentanţii companiei se află în discuţii avansate cu firme din industriile farma şi banking.

„De la momentul declarării oficiale a epidemiei cu COVID – 19 soluţia Staffbase a atras atenţia şi companiilor din alte industrii, fiind obligate să se adapteze foarte rapid unor situaţii speciale în relaţia cu angajaţii, precum şomaj tehnic sau muncă la distanţă.“

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO