Business Hi-Tech

Expansiune fără precedent: Genpact caută 300 de oameni pentru birourile din Cluj-Napoca şi Bucureşti

Expansiune fără precedent: Genpact caută 300 de oameni...

Autor: Laurentiu Cotu

02.03.2016, 00:07 6832

Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact, care a ajuns la peste 3.000 de angajaţi în România, are în prezent dis­ponibile peste 300 de joburi în centrele din Cluj-Napoca şi Bucureşti, atât pentru tineri absolvenţi, cât şi pentru cei cu ex­perienţă, în domeniile financiar-contabilitate, achiziţii, su­port servicii IT sau consultanţă.

„România este cel mai complex centru operaţional al Genpact, astfel că suntem dispuşi să investim în continuare în dez­voltarea centrelor noastre din Bucureşti şi Cluj“, au spus ofi­cialii Genpact România. Reprezentanţii companiei decla­rau anterior că în 2015 Genpact România a recrutat peste 1.000 de oameni pentru bi­ro­urile deţinute în Cluj-Napoca şi Bucureşti, estimând un volum similar şi în 2016.

Genpact a primit în toamna anului trecut un ajutor de stat de 9,19 mil. lei (peste 2 mil. euro) pentru un proiect prin care compania să creeze 450 de locuri noi de muncă în Bu­cu­­reşti şi Cluj-Napoca, potrivit unui document al Minis­terului de Finanţe. Salariul pe care îl primeşte o persoană într-o primă fază atunci când se angajează într-un centru de servicii de tip busi­ness process outsourcing sau într-un call-cen­ter este de circa 1.000-1.200 de lei net pe lună.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO