Business Hi-Tech

Exclusiv online: Topul celor mai vizitate site-uri ale institutiilor publice

Exclusiv online: Topul celor mai vizitate site-uri ale institutiilor publice
06.04.2010, 10:51 91

Site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare aVehiculelor, www.drpciv.ro, este cel mai vizitatcu peste 230.000 de vizitatori unici in luna februarie, potrivitdatelor de pe www.trafic.ro. Pe locul doi se aflawww.meteoromania.ro, alAdministratiei Nationale de Meteorologie. Acesta a inregistrat220.644 de clienti unici in luna februarie, in crestere cu 50% fatade aceeasi perioada a anului trecut. In ciuda acestei cresteri,site-ul a coborat in ultimul an de pe locul intai pe al doilea intopul de pe trafic.ro.

Urmatorul loc este ocupat de site-ul Agentiei Nationale pentruOcuparea Fortei de Munca, www.anofm.ro, cu 142.339 de clientiunici in februarie, o crestere de 26,8 procente fata de aceeasiperioada a anului trecut. www.mae.ro, al MinisteruluiAfacerilor Externe ocupa locul patru. Site-ul a avut 72.846 declienti unici in februarie 2010. Din februarie 2009, site-ul acastigat 20.000 de vizitatori unici. Pe locul cinci se aflawww.cnas.ro, al Casei Nationale deAsigurari de Sanatate, care a inregistrat in februarie 61.380vizitatori unici. Spre deosebire de aceeasi perioada a anuluitrecut, site-ul a avut cu 3.000 de clienti unici mai putin.

Site-ul Ministerului Agriculturii, Padurilor si DezvoltariiRurale, www.madr.ro, ocupa urmatorul lor intopul de pe trafic.ro, cu 54.700 de clienti uniciinregistrati in luna februarie.

Cea mai mare scadere a inregistrat-o site-ul Guvernului,www.guv.ro, de -127% in ultimul an.Daca in februarie 2009 site-ul a avut 122.398 de clienti unici, infebruarie 2010 a inregistrat 53.824. Pe urmatorul loc de petrafic.ro se afla www.cnadnr.ro, site-ul CompanieiNationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Site-ul ainregistrat 43.860 de clienti unici in luna februarie, cu 76% maimulti decat in urma cu un an.

Ministerul Afacerilor Interne are site-ul www.mai.gov.ro, care ocupa locul nouain topul de pe trafic.ro, cu 39.000 de vizitatori unici infebruarie. Pe locul zece se afla www.mapn.ro, al MinisteruluiApararii Nationale. A avut in luna februarie 36.638 de clientiunici, o scadere de 4,2% fata de aceeasi perioada a anuluitrecut.

Care sunt cele mai vizitate site-uri?

1. www.drpciv.ro - Directia RegimPermise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor
2. www.meteoromania.ro - AdministratiaNationala de Meteorologie
3. www.anofm.ro - Agentia Nationalapentru Ocuparea Fortei de Munca
4. www.mae.ro - Ministerul AfacerilorExterne
5. www.cnas.ro - Casa Nationala deAsigurari de Sanatate
6. www.madr.ro - MinisterulAgriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale
7. www.guv.ro - Guvernul Romaniei
8. www.cnadnr.ro - Compania Nationala deAutostrazi si Drumuri Nationale din Romania
9. www.mai.gov.ro - MinisterulAfacerilor Interne
10. www.mapn.ro - Ministerul AparariiNationale

*Nota: Topul este realizat potrivit informatiilor de pewww.trafic.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO