Business Hi-Tech

EVOLUŢIE IMPRESIONANTĂ. HUAWEI AppGallery: de la 0 la peste 1.000 de aplicaţii locale în intervalul septembrie 2019 – septembrie 2020

Articol cu conţinut publicitar

EVOLUŢIE IMPRESIONANTĂ. HUAWEI AppGallery: de la 0 la...
05.11.2020, 09:00 250

HUAWEI AppGallery, magazinul propriu de aplicaţii al Huawei, se dezvoltă constant. Peste 1.000 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale sunt prezente în magazinul virtual în acest moment.

HUAWEI AppGallery se bucură de o evoluţie rapidă şi în ceea ce priveşte numărul de dezvoltatori: de la 0 la peste 200 de dezvoltatori enterprise şi alte câteva sute de dezvoltatori individuali într-un singur an.

În medie, între 150-200 de aplicaţii noi se alătură săptămânal HUAWEI AppGallery la nivel internaţional. În prezent, peste 1.8 milioane de dezvoltatori folosesc serviciile HMS la nivel global, în ultimul an fiind înregistrată o creştere globală de aproximativ 90% a numărului dezvoltatorilor înregistraţi ce folosesc serviciile Huawei.

Cele mai noi nume internaţionale şi locale prezente în HUAWEI AppGallery

Aplicaţiile internaţionale care s-au alăturat cel mai recent magazinului virtual sunt Moovit, Bolt şi TomTom Go Navigation, în timp ce printre cele locale se numără: Beez, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBRD şi George Romania.

Dintre acestea, pe plan local, MyBRD Mobile este aplicaţia care s-a bucurat de un număr record de descărcări, în timp ce, la nivel internaţional, aplicaţia Bolt este cea care s-a bucurat de succes încă din prima zi de prezenţă în HUAWEI AppGallery.

Campanii inedite pentru utilizatorii HUAWEI AppGallery: Concursuri speciale şi premii atractive

În intervalul septembrie 2019 – septembrie 2020, campaniile derulate în HUAWEI AppGallery au înregistrat un număr de peste 25.000 de câştigători şi premii în valoare de aproximativ 1.500.000 euro. Creşterea numărului de utilizatori înregistrată în perioadele de campanie este de 184%.

Aplicaţiile care au înregistrat cel mai mare număr de descărcări în timpul campaniilor sunt: mobilPay Wallet, Learn33 Languages Free-Mondly, CyberGhost VPN, Jerry's Pizza, eJobs.ro, Ştirile ProTV, Tinder, TIDAL, AntenaPlay, Card Sodexo Romania şi George Romania.

Cele mai populare categorii şi aplicaţii internaţionale şi locale din HUAWEI AppGallery

În topul celor mai descărcate 10 aplicaţii internaţionale de către utilizatorii români, se află următoarele nume: TikTok (Divertisment), Snapchat (Divertisment), Bolt (Ridesharing), Epic Games (Gaming), Garena Free Fire (Gaming), TomTom Go Navigation (Navigaţie), Booking (Călătorii), Microsoft Office (Business), Tinder (Social), Petal Search (Apps).

Pe de altă parte, topul celor mai descărcate 10 aplicaţii internaţionale de către utilizatorii români arată astfel: Biziday (Ştiri), OLX (Shopping), More Apps (Apps), Bitdefender Antivirus Free (Securitate), Pago (Plăţi), StarTaxi (Transport), AntenaPlay (Divertisment), Ştirile ProTV (Ştiri), MyBRD (Banking) şi George Romania (Banking).

Ca parte a planurilor de viitor în ceea ce priveşte ecosistemul HUAWEI AppGallery, compania continuă să colaboreze cu dezvoltatori şi parteneri importanţi, pentru a aduce mai aproape de utilizatori toate aplicaţiile pe care îşi doresc să le acceseze de pe dispozitivele lor Huawei.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO