Business Hi-Tech

Euro-GSM: Nu suntem in discutii avansate de vanzare

11.08.2008, 18:51 61

Oamenii de afaceri clujeni Zsolt si Silvia Fodor, proprietarii retailerului de telefoane mobile Euro-GSM, sustin ca nu se afla in negocieri de vanzare.
"Vanzarea totala sau a unei parti din actiunile retelei de peste 120 de magazine Euro-GSM nu face parte din preocuparile actionariatului Euro-GSM, desi nu este exclusa posibilitatea unor parteneriate strategice in urmatorii ani care sa contribuie la consolidarea pozitiei de lider a Euro-GSM pe piata retailerilor din domeniul telecom", au precizat reprezentantii companiei.
Conform unor surse din piata, citate de ZF intr-un articol publicat in editia din 1 august, proprietarii Euro-GSM se afla in negocieri cu Orange pentru a-si vinde businessul. Reprezentantii retailerului infirma insa categoric aceasta posibilitate, desi afirma ca "in decursul timpului au existat discutii principiale cu toti operatorii, iar in ultimii 5 ani reprezentantii companiei sunt contactati frecvent de diverse fonduri de investitii cu propuneri multiple". "Niciuna dintre aceste discutii nu a ajuns in stadiul de a fi avansate. (...) Actionariatul companiei este ocupat cu businessul telecom, acestia neavand disponibilitate si interes pentru a se orienta spre alte afaceri."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO