Business Hi-Tech

Ericsson devine un jucător cu afaceri de 300 mil. euro şi peste 4.000 de angajaţi în România după preluarea Kathrein

Ericsson devine un jucător cu afaceri de 300 mil. euro...

Autor: Adrian Seceleanu

23.08.2019, 10:00 2580

Subsidiara locală a gigantului suedez Ericsson, unul dintre cei mai mari furnizori globali de echipamente şi servicii pentru operatorii de telecom, va avea afaceri de peste 300 mil. euro şi peste 4.000 de angajaţi odată ce Comisia Europeană a aprobat miercuri achiziţia producătorului german de antene Kathrein, care avea operaţiuni semnificative în România. 

„Tranzacţia Ericsson Kathrein nu ridică îngrijorări din punctul de vedere al competiţiei”, a anunţat Comisia Europeană. „Ajungem la un business semnificativ, de 300 mil. euro şi 4.000 - 4.500 de angajaţi. În anul în care împlinim 25 de ani de prezenţă în România adăugăm şi această componentă de producţie în portofoliul Ericsson“, a declarat anterior într-un interviu pentru ZF Dragoş Rebegea, country manager al Ericsson România.  Businessul Kathrein va fi încorporat în divizia de reţele a Ericsson şi va fi parte a unei divizii distincte pentru antene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO