Business Hi-Tech

Erată

ZF a publicat în suplimentul Soluţii IT, din data de 30 iulie, un articol referitor la afacerile METRO.digital, care a conţinut şi o informaţie inexactă, potrivit căreia firma face parte din WIPRO Limited. În realitate însă Metro.digital doar a încheiat un parteneriat strategic cu WIPRO.

Redăm în cele ce urmează informaţii despre relaţia dintre cele două companii.

METRO AG a anunţat la 22 decembrie 2020 un parteneriat strategic cu Wipro Limited, o companie globală de top în domeniul tehnologiei informaţiei, consultanţei şi serviciilor de procesare a afacerilor, pentru a impulsiona transformarea digitală a grupului şi pentru a se concentra mai puternic în viitor pe activităţile inovatoare şi diferenţiatoare pentru clienţii METRO. Noua unitate IT a METRO, METRO.digital, se concentrează pe nevoile digitale specifice ale comerţului angro, experţii din cadrul companiei dezvoltând soluţii IT, cum ar fi cele pentru comerţul online.

Aceste produse sunt dezvoltate intern şi asigură o experienţă diferenţiatoare pentru clienţii METRO. În calitate de partener tehnologic global, Wipro oferă asistenţă IT pentru întreaga infrastructură, operare şi dezvoltare ulterioară a portofoliului de aplicaţii fundamentale pentru procesele de business METRO. Noua entitate METRO.digital lucrează în strânsă colaborare cu partenerul WIPRO, care a preluat diviziile METRO SYSTEMS şi METRONOM în decembrie 2020. Cu birouri în Germania şi România, METRO.digital dezvoltă o gamă largă de soluţii, de la cele pentru comerţul electronic la sisteme pentru casele de marcat şi soluţii digitale pentru livrare, pentru a răspunde nevoilor angajaţilor şi clienţilor METRO din cele 25 de ţări.


 

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.