Business Hi-Tech

Erată

Erată
04.08.2021, 00:00 56

ZF a publicat în suplimentul Soluţii IT, din data de 30 iulie, un articol referitor la afacerile METRO.digital, care a conţinut şi o informaţie inexactă, potrivit căreia firma face parte din WIPRO Limited. În realitate însă Metro.digital doar a încheiat un parteneriat strategic cu WIPRO.

Redăm în cele ce urmează informaţii despre relaţia dintre cele două companii.

METRO AG a anunţat la 22 decembrie 2020 un parteneriat strategic cu Wipro Limited, o companie globală de top în domeniul tehnologiei informaţiei, consultanţei şi serviciilor de procesare a afacerilor, pentru a impulsiona transformarea digitală a grupului şi pentru a se concentra mai puternic în viitor pe activităţile inovatoare şi diferenţiatoare pentru clienţii METRO. Noua unitate IT a METRO, METRO.digital, se concentrează pe nevoile digitale specifice ale comerţului angro, experţii din cadrul companiei dezvoltând soluţii IT, cum ar fi cele pentru comerţul online.

Aceste produse sunt dezvoltate intern şi asigură o experienţă diferenţiatoare pentru clienţii METRO. În calitate de partener tehnologic global, Wipro oferă asistenţă IT pentru întreaga infrastructură, operare şi dezvoltare ulterioară a portofoliului de aplicaţii fundamentale pentru procesele de business METRO. Noua entitate METRO.digital lucrează în strânsă colaborare cu partenerul WIPRO, care a preluat diviziile METRO SYSTEMS şi METRONOM în decembrie 2020. Cu birouri în Germania şi România, METRO.digital dezvoltă o gamă largă de soluţii, de la cele pentru comerţul electronic la sisteme pentru casele de marcat şi soluţii digitale pentru livrare, pentru a răspunde nevoilor angajaţilor şi clienţilor METRO din cele 25 de ţări.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO