Business Hi-Tech

Epson: Piaţa locală de videoproiectoare a crescut cu 30% în T1/2018, la 3 mil. euro

Epson: Piaţa locală de videoproiectoare a crescut cu...

Autor: Ioana Nita

03.05.2018, 00:00 101

Vânzările locale de videoproiectoare s-au ridicat la 4.500 de unităţi în primul trimestru al acestui an, în creştere cu aproape 7% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017, iar valoarea acestora s-a situat la 3 milioane euro, plus 30%, conform datelor raportului Futuresource Consulting citate de reprezentanţii Epson România.

„Efectele Campionatului Mondial de Fotbal s-au văzut deja în primul trimestru al anului şi ne aşteptăm ca tendinţa de creştere a pieţei să se accentueze în următoarele două trimestre. Mizăm pe creşterea gamelor home cinema cu rezoluţii superioare care oferă o experienţă imersivă pe un ecran mare, o senzaţie pe care utilizatorii nu o pot experimenta în faţa unui televizor”, a declarat Simona Decuseară, director de vânzări şi marketing în cadrul Epson pentru România şi Bulgaria.

În primele trei luni ale acestui an, subsidiara locală a gigantului japonez a vândut 43% din totalul livrărilor de videoproiectoare din România, fiind astfel lider pe această piaţă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO