Business Hi-Tech

eMag se face şi broker de asigurări

eMag se face şi broker de asigurări

Autor: Adrian Voicu

09.12.2011, 11:06 1169

eMAG, cel mai mare magazin online din România, a intrat şi pe piaţa asigurărilor, lansând oferta de poliţe de asigurare RCA în cadrul eMAG Marketplace. Noua gamă de servicii din oferta eMAG este dezvoltata in parteneriat cu Asigura Netrisk Broker de Asigurare.

"Asigurările se înscriu în categoria produselor şi serviciilor care promit o dezvoltare exponenţială în mediul online al următorilor ani. Obiectivul nostru este să devenim un consilier de încredere şi transparent pentru cei care doresc să afle foarte rapid toate ofertele din piaţă şi să încheie pe loc o asigurare", a declarat Radu Apostolescu, vicepreşedinte şi director de dezvoltare în cadrul eMag.

"Cea mai mare pondere în totalul poliţelor de asigurare încheiate în România în acest moment este reprezentată de asigurările de tip RCA. Dacă la nivelul întregii pieţe de asigurări, peste 35% din vânzări sunt reprezentate de poliţele RCA, în mediul online ponderea acestora se apropie de 85%, datorită accesului facil la oferta extinsă, precum şi a modalităţii confortabile de comandă şi de primire a poliţelor, comparativ cu mediul offline", este de părere Apostolescu.

Aplicaţia eMag permite utilizatorilor să compare şi să selecteze ofertele companiilor pentru asigurări RCA, putându-le comanda online. Livrarea poliţelor se efectuează gratuit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO