Business Hi-Tech

eMag extinde în toată Capitala livrările de produse refrigerate şi congelate

eMag extinde în toată Capitala livrările de produse...

Autor: Adrian Seceleanu

30.06.2015, 00:02 442

eMag, liderul pieţei locale de retail online, care a lansat în vara anului trecut în parteneriat cu lanţul Mega Image un supermarket online, a extins ieri în tot Bucureştiul livrările de produse refrigerate şi congelate, conform datelor de pe pagina web a companiei. Anterior, eMag livra acest tip de produse doar în sectoarele 2 şi 6. eMag a pregătit timp de un an şi jumătate lansarea supermarketului online, iniţial compania livrând produse din gama celor refrigerate şi congelate - care necesită condiţii speciale de transport - doar în sectorul 6 din Bucureşti.

„Livrarea se face în maşini proprii eMag, dotate cu spaţii compartimentate pe zone de temperatură controlată, conform normelor sanitar-veterinare în vigoare”, conform notificării transmise de companie. Pentru lansarea supermarketului, eMag a investit în maşini, echipamente, programatori şi soft, iar Mega Image a construit un depozit în zona Prelungirea Ghencea. Comerţul cu produse preponderent alimentare, o piaţă de 16-18 mld. euro pe an în România, se desfăşoară încă la un nivel nesemnificativ online. Acţionarii eMag sunt grupul Naspers şi Iulian Stanciu. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO