Business Hi-Tech

eMAG a plătit 1 mil. euro pentru 54% din acţiunile EuCeMananc.ro

eMAG

eMAG

Autor: Ioana Nita

06.11.2019, 10:00 2579

Cel mai mare retailer online din România a anunţat că a investit în platforma de livrări de mâncare EuCeMananc.ro la începutul lunii septembrie, însă nu a făcut publică şi valoarea investiţiei.

Dante International, compania care ad­mi­nistrează eMAG, cel mai mare retailer online din România, a transferat suma de 4,7 milioane lei către HCL Online Ad­ver­tising SRL, firma care operează paltforma online pentru comenzi de mâncare EuCeMananc.ro din Timişoara, în schimbul unei participaţii de 54%, conform unui document din Monitorul Oficial.

„Dante International deţine 540 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare totală de 5.400 lei, reprezentând 54% din capitalul social al societăţii, suma de 4.721.900 lei fiind transferată de Dante International societăţii cu titlul de prima de emisiune”, se arată în Monitorul Oficial. Ceilalţi acţionari ai HCL Online Advertising SRL sunt Smart Ma­na­gement (23% din acţiuni), Alin Şerban (9,2% din acţiuni), Mihai Cristian Brenda, Laurenţiu Bogdan Duţă şi Cristian Cos­min Bojar, cu câte o participaţie de 4,6% fiecare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO