Business Hi-Tech

eMag a început să vândă şi cărţi tipărite

Autor: Adrian Seceleanu

29.05.2011, 23:34 403

eMag, cel mai mare retailer online local, şi-a extinsportofoliul de produse comercializate intrând pe segmentul de cărţitipărite, unde ţinteşte prima poziţie într-un termen de un an dezile.

"Cărţile sunt o categorie foarte interesantă în comerţul onlinedatorită potenţialului semnificativ de dezvoltare şi la noi.Targetul pe care ni l-am propus este să devenim cel mai marevânzător de carte din România în maximum un an", a declarat, RaduApostolescu, vicepreşedinte şi director de dezvoltare al eMag."Investiţia în piaţa online de carte va reprezenta o direcţiestrategică pentru eMag", potrivit oficialilor eMag.

Noua categorie va fi disponibilă prin parteneriat semnat de eMagcu distribuitorul de carte Libris. eMag are în plan să vândă şicărţi în format electronic până la finele anului. Retailerul are caobiectiv pentru 2011 o cifră de afaceri de 150 mil. euro. În primultrimestru afacerile eMag au urcat cu 60%, la 30 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO