Business Hi-Tech

Dorin Pena, Cisco: Proiectele de digitalizare din public sau privat pot scoate industria IT&C din zona serviciilor cu valoare adăugată mică

Dorin Pena, Cisco: Proiectele de digitalizare din public...

Autor: Roxana Rosu, Alex Ciutacu

19.10.2017, 00:07 311

Piaţa locală de IT şi comunicaţii are nevoie de proiecte complexe de digitalizare, derulate de sectorul public şi de companii private, care să scoată industria din modelul de creştere bazat pe furnizarea de servicii cu o valoare adăugată mică.

„Potenţialul este foarte mare şi cred că este necesar un declic, care să susţină şi alte motoare de creştere în IT&C din România, faţă de cele care oferă în momentul acesta servicii cu o valoare adăugată mai mică.

Deci este nevoie de un declic care să ducă la proiecte complexe, să ducă la digitalizarea companiilor şi a sectorului public din România”, a declarat în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii de business ZF Live Dorin Pena, general manager al subsidiarei locale a gigantului american Cisco, unul dintre cei mai mari furnizori globali de echipamente şi servicii de reţelistică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO