Business Hi-Tech

Doraly atacă şi piaţa online cu o investiţie de 1 mil. euro în propria platformă de comerţ electronic

Doraly atacă şi piaţa online cu o investiţie de 1...

Autor: Ioana Nita

03.04.2018, 00:00 3051

Expo Market Doraly, unul dintre cele mai mari parcuri comerciale specializate în produse alimentare si pentru casă din România, situat în Afumaţi, şi-a bugetat o investiţie de 1 mil. euro pentru lansarea propriei platforme online - Doraly.ro. Prin intermediul acesteia, chiriaşii spaţiilor Doraly vor avea posibilitatea de a-şi comercializa şi în mediul online produsele pe care le vând în magazinele fizice. 

„Comercianţii din Doraly vând de 25 de ani o multitudine de produse alimentare şi pentru casă către clienţi din toată ţara. În momentul de faţă sunt 550 de importatori, producători şi distribuitori care comercializează aproximativ 550.000 de produse. Crearea unei platforme online pe care ei să îşi poată lista marfa este un pas natural în epoca digitală în care trăim astăzi. Astfel, vor beneficia de o expunere mai mare şi vor atinge mai multi clienţi”,  a declarat Alexandru Rusu, CEO-ul Doraly. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO