Business Hi-Tech

DocProcess, dezvoltator local de soluţii digitale pentru automatizarea proceselor de business, îl numeşte pe Salim Sunderji la conducerea grupului

DocProcess, dezvoltator local de soluţii digitale pentru...

Autor: Cristina Bellu

12.04.2021, 10:27 246

DocProcess, companie antreprenorială locală specializată în dezvoltarea de soluţii digitale pentru automatizarea proceselor de business, anunţă numirea lui Salim Sunderji în funcţia de director executiv (CEO) al grupului, poziţie din care va coordona extinderea businessului în Marea Britanie, Statele Unite, Orientul Mijlociu şi India.

Înainte de a se alătura DocProcess, Salim Sunderji a deţinut mai multe funcţii de conducere în cadrul trustului media Thomson Reuters, printre care Chief Product Officer, Chief Operating Officer & Chief Financial Officer al diviziei corporative, Managing Director of Knowledge Solutions Business şi Chief Strategy Officer al diviziei de fiscalitate şi contabilitate.

Având peste 20 de ani de experienţă la nivel executiv în companii de tip SaaS, media şi de tehnologie, Salim Sunderji a fost implicat de-a lungul carierei sale în 12 tranzacţii de fuziuni şi achiziţii, în integrarea şi scalarea rapidă a companiilor, restructurarea şi dezvoltarea de talente.

„În 2020, în ciuda declanşării pandemiei globale, am accelerat procesul de expansiune globală, prin inaugurarea unui nou birou comercial la Paris şi am continuat să atragem clienţi de renume la nivel internaţional. Experienţa remarcabilă a lui Salim precum şi abilităţile sale de conducere ne vor sprijini în continuarea consolidării poziţiei DocProcess de lider global în automatizarea proceselor de afaceri", spune Liviu Apolozan, Preşedinte şi VP Strategie, DocProcess.

În noua sa poziţie, Salim Sunderji se va concentra pe dezvoltarea de parteneriate globale şi extinderea serviciilor DocProcess în Marea Britanie, SUA, Orientul Mijlociu şi India. În acest proces, el va colabora direct cu Consiliul de Administraţie şi echipa executivă a DocProcess.

„Cererea tot mai ridicată pentru transparenţă şi conformarea fiscală de către guvernele din întreaga lume reprezintă o oportunitate imensă de a redefini modul în care întreprinderile şi instituţiile publice lucrează împreună în transformarea şi automatizarea proceselor şi interacţiunilor de lucru. Cred că DocProcess răspunde excelent la nevoile globale de conformitate, dar şi la nevoile totale ale unei afaceri prin intermediul platformei de Business Ecosystem Automation şi a serviciilor cu valoare adăugată, precum controlul integrat la nivel fiscal, juridic, de format şi de afaceri," adaugă Salim Sunderji, noul CEO al DocProcess.

DocProcess, un business de familie lansat în 2005 de soţii Liviu şi Daniela Apolozan, lucrează în prezent cu peste 3.500 de clienţi locali şi internaţionali. În 2019, DocProcess a primit o finanţare externă de la fondul de private equity, Morphosis Capital şi, de atunci, compania şi-a accelerat strategia de extindere pe pieţele europene.

DocProcess pune la dispoziţia clienţilor o platformă SaaS flexibilă care permite companiilor să-şi eficientizeze şi să-şi optimizeze procesele atât la nivel intern, cât şi la nivelul întregului ecosistem de afaceri, indiferent de experienţa tehnologică a acestora. Soluţia DocProcess se poate conecta cu orice sistem de informare sau platformă. Prin urmare, furnizorii, cumpărătorii, partenerii din sectorul privat sau public pot colabora fără să fie nevoiţi să îşi modifice infrastructura de lucru. Unul dintre produsele cheie al DocProcess este soluţia de facturare electronică care este conformă cu reglementările autorităţilor din domeniul fiscal. De asemenea, platforma Business Ecosystem Automation a DocProcess include şi soluţii precum Purchase-2-Pay, Order-2-Cash, Logistică sau Contract Management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO