Business Hi-Tech

Distribuitorul de produse electronice Vitacom Electronics,a încheiat 2020 cu afaceri de aproximativ 60 mil.lei şi mizează în 2021 pe o creştere cu până la 10% după deschiderea unui nou centru logistic la Cluj

Autor: Roxana Rosu

25.01.2021, 12:40 291

Vitacom Electronics, distribuitor de produse şi accesorii electronice, a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de aproximativ 60 de milioane de lei, un sfert din vânzări provenind din mediul online, iar pentru 2021 compania estimează o creştere cu până la 10%.

În 2021, Vitacom va deschide un nou centru logistic în zona metropolitană a Clujului şi vizează introducerea de noi produse în portofoliu în funcţie de cererea din piaţă. 

„Suntem bucuroşi că am încheiat 2020 cu rezultate satisfăcătoare, în ciuda faptului că a fost un an atipic şi diferit pentru toţi jucătorii din piaţă. Cu toate acestea, am funcţionat în parametri optimi, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure şi să ne ofere încredere că anul 2021 va fi cu mult mai bun. Ne vom axa pe dezvoltarea business-ului pe segmentul online şi ne vom muta atât echipa, cât şi operaţiunile într-un nou sediu care va beneficia de un depozit gândit în aşa fel încât să crească productivitatea operaţiunilor. Acest lucru ne aşteptăm să ne aducă o creştere a cifrei de afaceri cu până la 10%”, a declarat Aviva Vita, Director Executiv Administrativ Vitacom Electronics.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO