Business Hi-Tech

Distribuitorul de materiale de construcţii Mobifin cumpără o soluţie IT de la Entersoft

Foto Shuttrestock

Foto Shuttrestock

Autor: Adrian Seceleanu

28.05.2014, 00:00 440

Distribuitorul local de materiale de construcţii Mobifin va implementa o platformă IT livrată de compania elenă Entersoft, care include soluţii pentru administrarea resurselor companiei, gestiunea relaţiei cu clienţii, analiza datelor şi automatizarea forţei de vânzări, potrivit unui anunţ al firmei de software.

Distribuitorul a achiziţionat şi Entersoft eCommerce, o soluţie pentru dezvoltarea unui canal de vânzare online. Aproximativ 40% din valoarea proiectului a fost finanţată din surse alternative, puse la dispoziţia Mobifin de către Entersoft şi partenerii oficiali.

„Am ajuns la un nivel de dezvoltare unde aplicaţiile mici, disparate, nu ne mai ajută. Avem nevoie de o soluţie care să acopere toate liniile noastre de business şi care să ne ofere o imagine completă asupra întregii activităţi”, a declarat Cătălin Dumitru, directorul general al Mobifin.

Întregul proiect cuprinde patru etape, partea ERP urmând a fi funcţională în iulie 2014. Implementarea soluţiilor CRM, Mobile SFA şi eCommerce urmează să fie realizată de către echipa de consultanţi Entersoft împreună cu echipa de proiect din partea Mobifin până la începutul anului viitor. Entersoft România estima afaceri de 700.000 de euro pentru anul 2013.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO