Business Hi-Tech

Directorul B2B al Orange: Traficul de date a crescut de 4 ori în 2016

Florin Popa, directorul comercial B2B al Orange

Florin Popa, directorul comercial B2B al Orange

Autor: Adrian Seceleanu

16.03.2017, 00:07 718

Consumul de servciii de internet al clienţilor business ai Orange, lide­rul pie­ţei locale de telefonie mobilă, a cres­cut de patru ori anul trecut, iar pon­derea smartphone-urilor în vân­ză­ri­le de tele­foane a ajuns la aproape 70%.

„Apetitul de utilizare a datelor mo­bile a rămas cel mai important. Con­sumul de date mobile a crescut de peste 4 ori faţă de anul anterior. Din punctul de vedere al dotării cu smart­phone-uri aproa­pe 70% dintre vân­ză­rile de telefoane către seg­men­tul business sunt de tip smart­phone. De asemenea, dacă ne refe­rim la cli­en­ţii mai mari, cei cu peste 50 de an­ga­jaţi, peste 80% dintre anga­jaţii lor folosesc smartphone-uri conectate la internet pentru a-şi face jobul de zi cu zi“, a declarat într-un interviu pentru ZF Florin Popa, directorul comercial B2B al Orange, funcţie pe care o ocupă din anul 2013.

Veniturile şi numărul de clienţi al diviziei dedicate clienţilor business din cadrul Orange Ro­mâ­nia au cres­cut anul trecut, pe fondul apetitului mai mare al clienţilor pentru smart­phone-uri, date mo­bile, dar şi pentru ser­vicii complexe de IT sau soluţii de digi­talizare a afacerilor, a spus Popa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO