Business Hi-Tech

Dinu Malacopol, CEO Digital Cable Systems: AKTA se pregăteşte de un exit

Dinu Malacopol, CEO Digital Cable Systems: AKTA se...

Autor: Ştefan Stan

26.10.2015, 12:07 53385

AKTA va face un exit la un moment dat. Noi avem în continuare o strategie investiţională agresivă, avem finanţarea pentru 2015/2016, cam după această perioadă discutăm de un exit şi cred că mulţi vor fi interesaţi.

 

Noi suntem cei mai mari dintre cei mici şi cei mai mici dintre cei mari. Continuăm strategia noastră de investiţii, avem câteva lucruri interesante de lansat anul viitor, în paralel avem o finanţare pentru care trebuie să îi mulţumesc BERD-ului, continuăm politica de consolidare pe piaţa fostă de cablu, actuală tripple-play, curând quad-play şi x-play.

Suntem prezenţi în momentul de faţă în 32 de judeţe în România. Anul trecut am terminat cu 53 de mil. de euro şi anul acesta va fi mai mare. Portofoliul de produse pentru B2C este clasicul cablu analog şi digital, telefonie fixă, urmează telefonie mobilă şi energie. Avem şi o divizie de B2B, pe care o creştem pe retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO