Business Hi-Tech

Digi atacă pe segmentul B2B cu reduceri de 50% la factură pentru o jumătate de an

Digi atacă pe segmentul B2B cu reduceri de 50% la...

igi, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţa locală, a lansat o nouă campanie prin care vizează atragerea de clienţi din segmentul business, care include, printre altele, pentru clienţii companii care îşi portează numărul la Digi, o reducere de 50% din valoarea facturii, în primele 6 luni, la contractarea tipului de abonament Business Nelimitat, pentru o perioadă de 24 de luni.

Oferta se adresează atât clienţilor noi, cât şi celor existenţi. Cu Business Nelimitat, clienţii primesc un pachet care include: trafic de internet nelimitat, minute nelimitate în orice reţea naţională fixă şi mobilă, 1.000 de minute internaţionale în principalele reţele mobile din SUA, Canada, China şi UE, SMS-uri nelimitate în reţeaua DIGI.

În funcţie de numărul de pachete contractate, preţurile integrale pe care clienţii le plătesc lunar per abonament variază între 3,3 euro (fără TVA) pentru 1-5 abonamente, 2,9 euro (fără TVA) pentru 6-19 abonamente şi 2,5 euro (fără TVA) pentru mai mult de 20 de abonamente. Campania este valabilă în perioada 22 iulie - 31 august 2021. Reţeaua mobilă Digi are o acoperire de 99,5% din populaţia ţării cu servicii în tehnologia 3G (2G Ă 4G în anumite zone) şi de peste 98,1% din populaţie, la standarde 4G. Din 2019, DIGI a început dezvoltarea reţelei 5G, în marile aglomerări urbane şi în mai multe zone cu trafic intens.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO