Business Hi-Tech

Digi atacă pe piaţă cu tarife mai mici cu 50% pentru clienţii care cumpără servicii noi

Digi atacă pe piaţă cu tarife mai mici cu 50% pentru...

Autor: Adrian Seceleanu

18.09.2020, 00:00 432

Gigantul din cablu Digi, care domină piaţa locală de servicii de internet fix şi cablu TV, cu o cotă de peste 50% după numărul de clienţi, a lansat o nouă campanie pentru a-şi extinde numărul de abonamente, prin care le oferă clienţilor care achiziţionează un nou serviciu o reducere de 50% de tarif pentru o jumătate de an. “Din 22 septembrie, de marţi până duminică, clienţii care aleg să contracteze un serviciu nou (internet fix, televiziune prin cablu sau satelit, respectiv abonament de telefonie mobilă) beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales, pentru o perioadă de 6 luni.

Oferta se aplică atât clienţilor noi, cât şi celor existenţi şi este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DigiRomânia.ro şi pe aplicaţia mobilă DigiRomania. Campania este valabilă în perioada 22 şi 27 septembrie şi este disponibilă exclusiv online pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 luni”, conform datelor Digi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO