Business Hi-Tech

Dezvoltatorul de jocuri King caută 21 de ingineri pe piaţa românească

Dezvoltatorul de jocuri King caută 21 de ingineri pe...

Autor: Ioana Nita

19.02.2016, 00:00 599
Compania suedeză King Digital Entertainment, specializată în dezvoltarea de jocuri pentru dispozitive mobile, are în prezent 24 poziţii deschise pentru biroul din România, unde lucrează deja 46 de persoane. Biroul local al King este destinat exclusiv testării de jocuri, compania căutând în prezent candidaţi pentru poziţiile de ingineri de testare (Quick Regression Testing), dar şi de programatori, atât la nivel de începător, cât şi la nivel de conducere. Pentru acestea din urmă, compania oferă oportunităţi de promovare angajaţilor care au dovedit atât cunoştinţe tehnice, cât şi aptitudini manageriale.
 
“Cineva care a început ca QRT (Quick Registration Testing) poate avansa în poziţia de Ninja (Exploratory Testing) şi, ulterior, poate deveni Senior Ninja sau Ninja Lead, poziţii cu greutate în cadrul King,” a spus Horia Bugner, directorul centrului de testare al King din România. Pentru poziţiile de QRT, compania suedeză cere pentru angajare minim 6 luni experineţă în domeniul testătării. “Chiar dacă studiile de specialitate nu sunt necesare, experienţa în programare este considerată un avantaj”, potrivit reprezentanţilor locali ai King.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO