Caută doar în titlu
Business Hi-Tech

Delta Studio, furnizor de amenajări interioare: Avem un buget de peste 300.000 euro pentru dezvoltare şi proiecte IT în următorul an. Compania a investit deja 20.000 euro într-o aplicaţie de automatizare a programărilor pe site pentru reducerea numărului de persoane prezente în showroom

Furnizorul de amenajări interioare Delta Studio, un business de aproape 100 mil. lei anul trecut, are alocat un buget de peste 300.000 euro pentru dezvol­ta­re şi proiecte IT în următorul an, în con­diţiile în care în noul context de piaţă digitalizarea este o ne­ce­si­tate reală pentru conti­nu­i­ta­tea afacerii, iar online-ul creşte într-un ritm alert.

„Avem alocat un buget alocat de 300.000 euro pentru dez­­voltare şi proiecte IT în ur­mă­torul an. Avem în plan dez­voltarea mai multor apli­caţii -  plat­formă online pentru ser­vicii segmentate pe tipuri de cli­ent, configurator digital pen­tru spaţiile de locuit şi un ma­gazin online ultraperformant şi rapid“, a declarat pt ZF Dra­goş Bonea, directorul ge­n­eral al Delta Studio. Com­pa­nia a început să investească în­că din anii trecuţi în sistemul in­formatic şi în magazinul on­li­ne, astfel încât co­­menzile să poa­tă fi plasate şi li­vrate mai sim­plu, strategie care a dat roa­de mai ales în contextul pandemiei.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Etichete: delta,studio,it,buget

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.