Business Hi-Tech

Dell prezintă fără să vrea configuraţia noului laptop Alienware M14x înainte de lansare

Dell prezintă fără să vrea configuraţia noului laptop Alienware M14x înainte de lansare

Autor: Ştefan Vrabie

10.04.2011, 13:01 92

Compania americană Dell, numărul trei mondial pe piaţa decalculatoare, a stricat neintenţionat surpriza detaliilor dinspatele ultimului său laptop Alienware M14x, prin postareamanualului înainte ca acesta să fie anunţat, potrivit site-uluielectronista.com.

Manualul prezintă o placă video GeForce 555 GT cu un display de14 inchi ce va avea ca opţiune şi o rezoluţie de 1600x900.

Împreună cu procesorul de top Core i7, sistemul va avea maimulte opţiuni de alegere a configuraţiei precum Wireless HD sauslot pentru date celulare 3G şi 4G.

În sistem mai găsim caracteristici precum 8GB de RAM, gigabitEthernet, SATA de 6Gbps pentru hard-diskuri cu capacităţi încănedezvăluite şi o cameră frontală de 2 megapixeli.

Nu este cunoscută capacitatea bateriilor de stoc, dar estemenţionat că un pachet cu opt celule de 63Whr poate fi inclus înconfiguraţie pentru cei care stau departe de o sursă de curent.Sistemul Alienware va fi destul de greu pentru dimensiunile sale,cântărind 3 kg.

Data de lansare a laptopului M14x încă nu este cunoscută, deşiexistenţa unor documente presupune o lansare în următoarelesăptămâni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO